Ο Νικόλας Ραπτάκης στον NRG 98.5! (βίντεο)

Ο Νικόλας Ραπτάκης στον NRG 98.5! (βίντεο)

 • Στον NRG 98.5, φιλοξενήθηκε από τον Χάρη Ντόμπρα ο Νικόλας Ραπτάκης που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και άνοιξε τη συναυλία της Άννας Βίσση στο γήπεδο της πόλης το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

   

  Ο Νικόλας Ραπτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα, θεωρία μουσικής, σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και είναι διπλωματούχος θεωρίας και τραγουδιού του LCM-University of London.

  Τον πρωτοείδαμε το 2009 στο xfactor, τον γνωρίσαμε λίγο καλύτερα μέσα από τους Freaky Fortune – που εκτός από την νίκη τους  στον διαδικτυακό διαγωνισμό του διάσημου blogger Perez Hilton, με την διασκευή του ¨Part Of Me¨ της Katy Perry – εκπροσώπησαν την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014, ενώ το 2015 βρίσκεται για πρώτη φορά δίπλα στην Άννα Βίσση, στην rock opera του Νίκου Καρβέλα ¨Οι καμπάνες του Εντελβάις¨.

  Ξεκινώντας τη συνομιλία του με τον Χάρη Ντόμπρα, ο Νικόλαος Ραπτάκης, αναφέρθηκε στην συναυλία της Άννας Βίσση που ομολογουμένως ήταν εκπληκτική και ο ίδιος, στο άνοιγμα της συναυλίας, τραγούδησε το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε μόλις πριν πέντε ημέρες με τον τίτλο «Κρασί».

  «Ενθουσιάστηκα που ο κόσμος το τραγουδούσε μαζί μου από κάτω, αν και κυκλοφόρησε μόλις πριν 5 ημέρες. Χαίρομαι που πηγαίνει πολύ καλά και ο κόσμος το αγάπησε τόσο γρήγορα» σημείωσε.

  Επίσης αναφέρθηκε στο κανάλι του στο YouTude που έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές και αποσπά μεγάλο μέρος της ενέργειάς του.

  Δείτε όλα όσα είπε:

   

Συντάκτης

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

12:00 - 14:00
Χάρης Ντόμπρας
Το πιο χαρακτηριστικό του σημείο είναι το γέλιο του
Coffe Day 200