Τα γυρίσματα της σειράς «Ζήνα» στη Σαμοθράκη

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 18/03/2016

Η θρυλική πριγκίπισσα του πολέμου «Ζήνα» (Λούσι Λόουλες) επιστρέφει μετά από 20 χρόνια απουσίας στα τηλεοπτικά δεδομένα και στο κανάλι NBC.
Όμως, εκείνο το στοιχείο που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την είδηση (και αφορά και τον τόπο μας) είναι ότι οι ιθύνοντες της παραγωγής δήλωσαν πως γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς θα γίνουν και στη Σαμοθράκη!
Την απόφαση αυτή πήρε η πανέμορφη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Ρόμπερτ Τάπερ, εκ των δημιουργών της σειράς.
Σύμφωνα με στοιχεία του «Ελεύθερου Τύπου», το ζευγάρι πριν από 2 καλοκαίρια είχε επισκεφθεί τη Σαμοθράκη και συγκεκριμένα η Λόουλες δήλωσε: «Ήθελα να επισκεφθώ την Ελλάδα από τότε που υποδυόμουν την Ζήνα. Εξάλλου, ήθελα να δω τον τόπο από τον οποίο κατάγεται η Ζήνα.
Και όταν έγινε αυτό, ένιωσα με έναν περίεργο τρόπο μια σύνδεση. Κατάλαβα μετά από τόσα χρόνια ποια θα μπορούσε να είναι η Ζήνα.
Έτσι, λοιπόν είπα πως αν πέτυχε μια φορά, μπορεί να ξαναγίνει και δεύτερη. Σκέφτηκα πως η Σαμοθράκη είναι το κατάλληλο μέρος».
Έτσι, η ιδέα έπεσε στο τραπέζι και η ομάδα με τους τρεις σκηνοθέτες αποφάσισαν να πουν το «ναι», καθώς αυτή σκέψη υπήρχε και στο παρελθόν.
Μένει λοιπόν να δούμε τα γυρίσματα της «Ζήνας» ν’ αρχίσουν να γίνονται στο πανέμορφο νησί της Θράκης!
Και μακάρι όλη αυτή η προσπάθεια ν’ αναδείξει ακόμη περισσότερο την Σαμοθράκη!
Μ. Κ.

http://elthraki.gr/

 

Η “Ζήνα” επιστρέφει λίγο διαφορετική! Συγκεκριμένα, η σχέση της με την “Γαβριέλα” στο reboot της σειράς, που βρίσκεται στα σκαριά, θα είναι λίγο… αλλαγμένη. Κάτι παραπάνω από φιλική.

Αυτό αποκάλυψε ο συγγραφέας Javier Grillo-Marxuach που ετοιμάζει τον πιλότο του reboot της σειράς για λογαριασμό του NBC. Σε πρόσφατη συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί πως στη νέα εκδοχή η “Ζήνα” και η “Γαβριέλα” θα είναι κάτι παραπάνω από φίλες.

“Η Ζήνα θα είναι μια τελείως διαφορετική σειρά για πολλούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος να την «αναστήσουμε», αν όχι για να εξερευνήσουμε πλήρως το είδος μίας σχέσης που θα μπορούσε μόνο να υπονοηθεί τη δεκαετία του 1990”, τόνισε ο Marxuach.

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST