Το «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες» των LES AU REVOIR προτείνει αυτή την εβδομάδα ο 98.5 NRG

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 07/09/2015

power_070915

 

Οι Les Au Revoir από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν τις διασκευές σε παλιά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Αυτή τη φορά “πείραξαν” το “Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες” του Δημήτρη Χορν από την ομώνυμη ταινία του 1962, και το παρουσιάζουν σε μια πιο 2015 έκδοση.

Το τραγούδι αναπλάθεται δραστικά από τους Les Au Revoir και μετατρέπεται σε ένα Electro Swing Beat με αιθέριες ατμόσφαιρες, ρυθμικές ακουστικές κιθάρες και μοντέρνα ερμηνεία. Η μουσική ανήκει στον Μίμη Πλέσσα, οι στίχοι στον Κώστα Πρετεντέρη και πρώτο ερμηνευτικέ από τον Δημήτρη Χορν. Η πρώτη έκδοση του τραγουδιού “Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες” κυκλοφόρησε σε δίσκο βινυλίου 45 στροφών μαζί με το τραγούδι “Ποιος Το Ξέρει”, ενώ την ιδία περίοδο ακούστηκε στην ταινία-ντοκιμαντέρ του Κλέαρχου Κονιτσιώτη “Η Αθήνα Τη Νύχτα” από τον Δημήτρη Χορν. Η διαχρονική μελωδία του τραγουδιού ενέπνευσε τους Les Au Revoir για να μας παρουσιάσουν την δική τους μοντέρνα εκδοχή, με σκοπό να μας παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς αυτό το καλοκαίρι!

Η κυκλοφορία του τραγουδιού συνοδεύεται και από video clip όπου τα γυρίσματα του πραγματοποιήθηκαν στα γραφικά σοκάκια και στο λιμάνι της Αίγινας. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Δημήτρη Συλβέστρο.

Το «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες» των LES AU REVOIR προτείνει …Το «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες» των LES AU REVOIR προτείνει αυτή την εβδομάδα ο 98.5 NRG Evros

Posted by 98.5 NRG Evros on Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015


Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST