Το μυστικό ομορφιάς των celebrities

Written by on 20/06/2016

Το μυστικό ομορφιάς των star δεν είναι πια τόσο μυστικό! Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie και Μαρία Μενούνος είναι μόλις μερικές που πίνουν ζεστό νερό με λεμόνι, καθημερινά

Όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται τα οφέλη του, πολύ γρήγορα έγινε δημοφιλές ανάμεσα στις γυναίκες. Και όχι άδικα. Αν και δεν ισχύει πως θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος (μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν κάνει θαύματα), το νερό με λεμόνι έχει ένα σωρό οφέλη για τον οργανισμό σας.

Ωφελεί το πεπτικό σύστημα

Το ζεστό νερό με λεμόνι διεγείρει τον γαστρεντερικό σωλήνα, κάνοντας το σώμα να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων. Ο χυμός λεμονιού, επίσης, βοηθά στην ανακούφιση από την καούρα και το φούσκωμα.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό

Πείτε καλημέρα στη βιταμίνη C και αντίο σε ασθένειες. Η συγκεκριμένη βιταμίνη μπορεί να θωρακίσει τον οργανισμό σας, ενώ όταν είστε άρρωστοι μπορεί να σας βοηθήσει να αναρρώσετε πιο γρήγορα.

Βελτιώνει το δέρμα σας

Η βιταμίνη C, επίσης, είναι σημαντική τροφή για το δέρμα, δεδομένου πως παίζει ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου και «επισκευάζει» τα κατεστραμμένα κύτταρα. Παράλληλα, το νερό με λεμόνι έχει στυπτικές ιδιότητες, που θα μπορούσαν να μπορούσαν να απαλύνουν τις ατέλειες.

Μειώνει τις φλεγμονές

Οι πόνοι στις αρθρώσεις μπορεί να οφείλονται σε συσσώρευση ουρικού οξέος. Το ζεστό νερό με λεμόνι μπορεί να βοηθήσει σε αυτό!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST