Το νέο τρέιλερ του Game of Thrones αποκαλύπτει ανατροπές και εκπλήξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναρτήθηκε από στις 11/03/2015

game-of-thrones-season-premier-wallpaper

 

Βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου (33 μέρες για την ακρίβεια) πριν την πρεμιέρα του 5ου κύκλου του Game of Thrones και οι πληροφορίες που αφήνει να διαρρεύσουν το HBO ή το νέο feedback που μας δίνει στέλνει την αδημονία μας στο κόκκινο.

Το βασικότερο ζήτημα που μένει να απαντηθεί είναι το τι θα κάνει η Ντενέρις Καλίσι. Η μαμά των δράκων, αυτός ο ξανθός άγγελος με το δολοφονικό βλέμμα και την αμείλικτη δίψα για εκδίκηση και κατάκτηση του θρόνου, αφού ολοκλήρωσε όσα είχε να κάνει στην Πόλη των Δούλων, ετοιμάζει τις δυνάμεις της λαβωμένη.

Λαβωμένη γιατί ένιωσε προδομένη από τον έμπιστο της Σερ Τζόρα Μόρμοντ. Επίσης υποκύπτει στην γοητεία του Ντάαριο Ναχάρις και στο κρεβάτι του φωνάζει «Πιο χαμηλά Ναχαρείς», ενώ σε ένα δάσος ακούγεται ο λυγμός του Lord Friendzone, του Τζόρα που σαν άλλη νεράιδα τραγουδά τον πόνο του για έναν έρωτα αναπάντητο.

Στο νέο trailer ξετυλίγεται το παζλ. Η Καλίσι μετράει τους εχθρούς και αυτούς που θέλει να αφανίσει από προσώπου γης. Η Μαργκέρις Τάιρελ παντρεύεται εν τέλει τον μικρό γιο της Σερσέι (μιας και ο Τζόφρι μας έχει αφήσει χρόνους).

Ο Τίριον φυγαδεύεται με μια βάρκα. Η Άρια βρίσκεται στα καράβια του Μπαράθεον. Η Μπρον την αναζητά ακόμα. Πολλά μέτωπα ανοιχτά. Θα κλείσει κάποιο ή θα ανοίξουν περισσότερα; Η συνέχεια και οι απαντήσεις… επι της οθόνης…

usay.gr


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Συνεχίστε την ανάγνωση

06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST