Το Prison Break επιστρέφει!

Αναρτήθηκε από στις 08/08/2015

Είναι επίσημο. Αναμένονται 10 νέα επεισόδια του Prison Break, με συμμετοχή όλων των ηρώων. Τι θα γίνει με το πρόβλημα.

prisonbreak

 

Οι φίλοι του Prison Break, όσοι του είχαν απομείνει δηλαδή, μπορούν να πανηγυρίσουν, καθώς επισημοποιήθηκε ότι η σειρά επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια!

Στη σειρά θα εμφανίστούν οι Dominic Purcell και Wentworth Miller, αν και υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι καθώς ο Michael Scofielt, ο ήρωας που ενσάρκωνε ο Miller, πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο «The Final Break».

Ωστόσο ο πρόεδρος του FOX, Gary Newman, άφησε να εννοηθεί ότι ο σεναριογράφος (Paul Scheuring), θα βρει τρόπο να επαναφέρει έναν ήρωα, που μέχρι στιγμής θεωρείται νεκρός.

«Δεν νομίζω ότι θα αγνοήσει τελείως τι είχε γίνει σε αυτό το επεισόδιο, ωστόσο θα έχει μια καλή εξήγηση για το πώς οι ήρωες θα επιστρέψουν», δήλωσε ο Newman.

Η έτερη πρόεδρος του Fox, Dana Walden δήλωσε από την πλευρά της ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα Sequel της σειράς.

«Βλέπει τους χαρακτήρες αρκετά χρόνια αργότερα από εκεί που τους αφήσαμε στην τελευταία σεζόν της σειράς. Τα αδέρφια θα επιστρέψουν. Κάποιοι αγαπημένοι ήρωες θα επιστρέψουν. Σίγουρα θα προκαλέσει ερωτηματικά. Θα ξεκινά από εκεί που αφήσαμε τους Scofields, στο τελευταίο επεισόδιο», είπε χαρακτηριστικά.


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST