Το «World Party» στην Παταγονία

Written by on 17/03/2015

patagonia_worldparty

Γυρίζουν τον κόσμο, κάνουν τρέλες που κάθε ανήσυχη ψυχή θα ζήλευε, αψηφούν τον κίνδυνο, ζουν στα άκρα!

Μετά την ψυχοθεραπεία στο Μπουένος Άιρες, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκινούν μαζί με τον Χαβιέ, τον ψυχολόγο, για την extreme πλευρά του ταξιδιού τους στην Αργεντινή. Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 21:45, κατευθύνονται προς τα νότια της χώρας, στην Παταγονία, με σκοπό να επισκεφθούν και την Χιλιανή της πλευρά.
Η περιπέτεια τώρα αρχίζει, αφού οι συνοδοιπόροι συναντούν απανωτές δυσκολίες και εμπόδια. Ο Σάκης και ο Γιώργος φτάνουν πολύ κοντά στην ακύρωση του ταξιδιού τους στη Χιλή, μια και δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο για να οδηγηθούν στον προορισμό τους, ενώ ένα αναπάντεχο τρακάρισμα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο! Θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε σκηνές, να ανέβουν σε βάρκες, καράβια, αυτοκίνητα…
Όταν όμως καταφέρουν επιτέλους να περάσουν στη Χιλή, τότε η φύση θα τους αποζημιώσει και με το παραπάνω! Φάρμες των Γκαούτσος (Αργεντίνων «Cowboys»), άλογα και ταύροι τούς επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερη υποδοχή, ενώ ολόκληροι παγετώνες υποκλίνονται στην τρέλα τους!


Μετά την ψυχοθεραπεία στο Μπουένος Άιρες, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκινούν μαζί με τον Χαβιέ, τον ψυχολόγο, για την extreme πλευρά του ταξιδιού τους στην Αργεντινή.

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 21:45, στην τηλεόραση του Alpha, κατευθύνονται προς τα νότια της χώρας, στην Παταγονία, με σκοπό να επισκεφθούν και την Χιλιανή της πλευρά.

Η περιπέτεια τώρα αρχίζει, αφού οι συνοδοιπόροι συναντούν απανωτές δυσκολίες και εμπόδια. Ο Σάκης και ο Γιώργος φτάνουν πολύ κοντά στην ακύρωση του ταξιδιού τους στη Χιλή, μια και δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο για να οδηγηθούν στον προορισμό τους, ενώ ένα αναπάντεχο τρακάρισμα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο. Θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν σε σκηνές, να ανέβουν σε βάρκες, καράβια και αυτοκίνητα.

Όταν όμως καταφέρουν επιτέλους να περάσουν στη Χιλή, τότε η φύση θα τους αποζημιώσει και με το παραπάνω! Φάρμες των Γκαούτσος (Αργεντίνων «Cowboys»), άλογα και ταύροι τούς επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερη υποδοχή, ενώ ολόκληροι παγετώνες υποκλίνονται στην τρέλα τους.

Δείτε πρώτοι ένα sneak preview και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από το party στην Παταγονία.

n

Μετά την μπόρα έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο, απλά κάποιες φορές τυχαίνει να είναι λίγο μεγαλύτερο!

n

Θερμή υποδοχή στη φάρμα.

n

Στο νοτιότερο σημείο που μπόρεσε να τους ταξιδέψει το αυτοκίνητό τους! Puerto Natales, Χιλή.

n

Το κρύο δεν μπορεί σταθεί εμπόδιο όταν πρόκειται γι’ αυτή την εμπειρία. So dive into that.

n

Περιμένοντας τη βάρκα που θα τους περάσει στην απέναντι όχθη.

To World Party στο Facebook

Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης
Σκηνοθεσία: Σάκης Τανιμανίδης
Εικονοληψία: Θοδωρής Πλακίδης, Γιώργος Λέντζας
Βοηθός παραγωγής: Γιώργος Λέντζας
Μοντάζ: Γιάννης Κελίδης
Παραγωγή: Entrinno Productions
Έρευνα: Αργύρης Κουρτίδης


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST