Τρυπώσαμε backstage στο νέο video clip του (δικού μας) Lava feat. Γεωργία Βρανά | Δείτε αποκλειστικά πλάνα… Τι ετοιμάζουν;;

Αναρτήθηκε από στις 26/02/2015

lava-cover

O Lava επιστρέφει με νέο τραγούδι, νέο team, και φυσικά την συμμετοχή της νεαρής Κύπριας τραγουδίστριας που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό από την συμμετοχή της στο τραγούδι του ΒΟ “το πιο μεγάλο σ’αγαπώ”.

Οι δυο τους ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip για το νέο τους τραγούδι “Στην γιορτή του κόσμου” υπό την σκηνοθετική επίβλεψη του Μιχαήλ Μαυρομούστακου και της ομάδας του.
Συμμετείχαν πολλές γνωστές φυσιογνωμίες της συμπρωτεύσουσας στα γυρίσματα, όπως ο γνωστός dj Taki Tsan, αλλά και πολλοί, οι οποίοι είναι συνοδοιπόροι του Νίκου Βουρλιώτη και των Going Through, και όπως θα δείτε ο Lava εμφανίζεται στο κλιπ με την μπλούζα “20χρόνια Going Through”.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου και οι συντελεστές του δηλώνουν ανυπόμονοι. Δείτε αποκλειστικές backstage φωτογραφίες μόνο στο Tralala.gr:

lava-giorgia-clip (12)

lava-giorgia-clip (1)

lava-giorgia-clip (2)

lava-giorgia-clip (3)

lava-giorgia-clip (4) lava-giorgia-clip (5) lava-giorgia-clip (6) lava-giorgia-clip (7) lava-giorgia-clip (8)lava-giorgia-clip (11)lavalava1

http://www.tralala.gr/


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST