Ζώδια Εβδομάδας: 1-7 Φεβρουαρίου

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 01/02/2016

Τι αποκαλύπτουν τα άστρα για τις ημέρες που έρχονται;

Κριός
Αισθάνεστε μεγάλη πίεση και έχετε φτάσει στα άκρα τον εαυτό σας, όμως οι ημέρες που έρχονται θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε, μιας και είναι οι κατάλληλες για να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας και να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

Ταύρος
Οι εξελίξεις γύρω σας είναι ταχύτατες, γι’ αυτό κι εσείς οφείλετε να κινηθείτε αναλόγως. Αποφύγετε βέβαια τις εντάσεις και τον εκνευρισμό και κρατήστε μια διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα.

Advertisement
Δίδυμοι
Αυτές τις ημέρες μπορείτε να σχεδιάσετε άφοβα το μέλλον σας, όμως προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς θα πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα.

Καρκίνος
Να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σας προβλημάτιζαν έντονα, ενώ δεν αποκλείεται και να δείτε ορισμένους στόχους σας να πραγματοποιούνται με απόλυτη επιτυχία.

Λέων
Βρίσκεστε σε μεγάλη αναταραχή, γι’ αυτό και δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και συνετοί σε οποιαδήποτε κίνησή σας και κάντε υπομονή, μέχρι αυτές οι ημέρες να περάσουν.

Παρθένος
Δείξτε μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας αυτές τις ημέρες και προσπαθήστε να μην δίνετε σημασία σε ό,τι ακούτε, καθώς δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας.

Ζυγός
Αρκετά ασιόδοξους σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα, ωστόσο πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην ανοίγεστε πολύ σε έξοδα, ενώ υπάρχει η περίπτωση κάποιο οικογενειακό πρόσωπο να χρειαστεί τη βοήθειά σας.

Σκορπιός
Ημέρες εσωτερικής αναζήτησης έρχονται για εσάς, ένω θα έρθετε σε σύγκρουση με τα συναισθήματα και τον ενδότερο εαυτό σας, γεγονός που θα δημιουργήσει ένταση, μέχρι να βρείτε τη λύση σας.

Τοξότης
Αυτές τις ημέρες πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, μιας και υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα, διαφωνίες και εντάσεις. Τα περίεργα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα βιώσετε θα σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Προσπαθήστε επιτέλους να ισορροπήσετε τις καταστάσεις που σας προβληματίζουν και μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα πάνω από τις δυνάμεις του.

Υδροχόος
Πολλές εναλλαγές, αλλά και θετικές εξελίξεις θα φέρουν σε εσάς οι ημέρες που έρχονται. Θα μπορέσετε να αναδιοργανώσετε πολλά από αυτά που σας προκαλούσαν στασιμότητα και εκνευρισμό.

Ιχθείς
Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και τις σπασμωδικές κινήσεις, αφού ο εκνευρισμός που θα έχετε θα θολώσει την κρίση σας. Φροντίστε να είστε μετρημένοι και προσπαθήστε να περάσετε όσο πιο χαλαρά μπορείτε αυτές τις ημέρες.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 1-7 Φεβρουαρίου | E-Radio.gr Life

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST