Ζώδια Εβδομάδας: 15 – 21 Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκε από στις 15/02/2016

Tι μας περιμένει; Ιδού τα ζώδια!

Κριός
Θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων, αφήνοντας πίσω όσα σας στεναχώρησαν, όμως καλύτερα να μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, γιατί πιθανότατα στην πορεία να βαρεθείτε και να τα αφήσετε στη μέση.

Ταύρος
Αφενός θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τον εαυτό σας τις ημέρες που έρχονται, για αυτό και καλό θα ήταν να ασκηθείτε λίγο περισσότερο, ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να προσέξετε και τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να μείνετε άφραγκοι.

Δίδυμοι
Μπορεί στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα να μην είναι τόσο ρόδινα, καθώς προβλέπονται εντάσεις και καυγάδες, όμως στον κοινωνικό, φαίνεται ότι πετάτε. Είστε πολύ ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, από τις οποίς θα προκύψουν θετικές εξελίξεις.

Καρκίνος
Γενικά, τα πράγματα σας φαίνονται οτι πηγαίνουν στραβά και δεν έχετε άδικο, αφού συχνά θα σας κριτικάρουν και θα σχολιάσουν τις επιλογές σας. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και στο τέλος θα ανταμοιφθείτε.

Λέων
Αυξημένες θα είναι οι κοινωνικές απαιτήσεις για το άτομο σας, αφού μπορεί να κληθείτε να λύσετε ζητήματα «εδώ και τώρα». Ευτυχώς για εσάς, θα έχετε την ψυχραιμία για να διαχειριστείτε με σύνεση τις εντάσεις ανάμεσα στα δικά σας πρόσωπα.

Παρθένος
Πιθανότατα να ξεσπάσει μια κρίση στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα είστε εσείς αυτοί που θα πρέπει να βρείτε τη λύση. Οπότε οπλιστείτε με υπομονή και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τα νεύρα των δικών σας.

Ζυγός
Προβλέπεται μεγάλη αστάθεια στις διαθέσεις, κάτι που θα σας ενοχλήσει και θα σας κάνει να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει όμως λόγος για να τρομοκρατηθείτε, καθώς πρόκειται για μια φάση που θα περάσει.

Σκορπιός
Αν δείτε ότι ορισμένες πρωτοβουλίες που πήρατε δεν αποδίδουν, μην διστάσετε να αλλάξετε πορεία πλεύσης, καθώς δεν έχει κανένα νόημα να εμένετε στα ίδια. Γίνετε λίγο πιο τολμηροί στις επιλογές για τη ζωή σας και όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Τοξότης
Θα έρθετε κοντά με ανθρώπους, με τους οποίους θα νιώσετε άνετα να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα σας και ίσως, καταφέρετε να υλοποιήσετε και μια δημιουργική σας έμπνευση.

Αιγόκερως
Αποκαλύψεις σχετικά με τις πράξεις ή τις πραγματικές προθέσεις ενός κοντινού σας ανθρώπου, πιθανότατα να σας γεμίσουν αμφιβολίες, οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε πως η σχέση σας μαζί του έχει τελείωσει. Καλύτερα όμως, να συζητήσετε μεταξύ σας, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Υδροχόος
Εσείς μπορεί να βιάζεστε για να υλοποιήσετε ένα σχέδιο που θεωρείτε σημαντικό, όμως θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή και να τηρήσετε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, πριν μπείτε στην τελική ευθεία εκπλήρωσης του στόχου σας.

Ιχθείς
Μπορεί το άμεσο μέλλον να μην φαίνεται και τόσο λαμπρό για τα οικονομικά σας, αφού θα έχετε μια αστάθεια, να ξέρετε όμως, πως μια λύση «της τελευταίας στιγμής» θα σας σώσει.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 15 – 21 Φεβρουαρίου | E-Radio.gr Life


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST