Ζώδια Εβδομάδας: 19-25 Oκτωβρίου

Αναρτήθηκε από στις 19/10/2015

love_zwdia

Tι λένε τα ζώδια για τις μέρες που έρχονται;

Κριός
Ημέρες χαλάρωσης πλησιάζουν, καθώς όπως φαίνεται θα μπορέσετε επιτέλους να πάρετε μια ανάσα από την καθημερινότητα και να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύρος
Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί μπορεί να προβείτε σε αγορές που θα σας πετάξουν εκτός προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να μείνετε ταπί και ψύχραιμοι για το υπόλοιπο του μήνα.

Δίδυμοι
Θα περάσετε μια περιέργη φάση, καθώς η διάθεσή σας θα είναι λίγο πεσμένη και μπορεί να αναβάλετε σχέδια που είχατε κανονίσει με την παρέα ή το ταίρι σας, μιας και θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι στο σπίτι.

Καρκίνος
Ευχάριστη διάθεση σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα, ενώ νιώθετε έντονα τη διάθεση για φλερτ. Οπότε, αγαπητοί Καρκίνοι, αναμειχθείτε με το παιχνίδι του έρωτα άφοβα.

Λέων
Μπορεί να προκύψουν θέματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, με πιθανούς καβγάδες με τους συναδέλφους σας, καθώς ίσως νιώσετε πως δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σας. Προσπαθήστε να λύσετε τις παρεξηγήσεις με χαμηλούς τόνους.

Παρθένος
Ερωτικά σήματα θα δεχτείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, όμως καλύτερα να σκεφτείτε πρώτα καλά τι είναι αυτό που εσείς θέλετε για την ερωτική σας ζωή αυτήν την περίοδο, και μετά να προχωρήσετε.

Ζυγός
Χρειάζεστε λίγη ηρεμία αυτές τις ημέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, καθώς οι φίλοι σας είναι εδώ για να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν. Ανοιχτείτε τους, λοιπόν, και δεν θα χάσετε.

Σκορπιός
Αφήστε τους έρωτες του παρελθόντος εκεί που κάθονται! Θα έχετε μια περίεργη διάθεση να θυμηθείτε παλιές αγάπες, όμως προσέξτε, γιατί μπορεί να μην σας βγει σε καλό! Άλλωστε, όταν κάτι τελειώνει, υπάρχει λόγος.

Τοξότης
Μια μεγάλη δημιουργικότητα σας έχει πιάσει και θέλετε όλο να κάνετε πράγματα. Συνεχίστε αυτήν τη διαδικασία, καθώς μπορεί και να ανακαλύψετε δραστηριότητες και πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα.

Αιγόκερως
Φτάνει πια με τη μιζέρια! Εδώ και αρκετό καιρό δεν ευχαριστιέστε τίποτα. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε οπτική για τον κόσμο και ευτυχώς σε αυτό θα σας βοηθήσει μια απρόσμενη εξέλιξη στη ζωή σας!

Υδροχόος
Περιέργες οι επόμενες ημέρες, με λίγους καβγάδες στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και πολλή δουλειά να σας τρώει τον περισσότερό σας χρόνο, Υπομονή, και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς
Δεν είναι ώρα για αναποφασιστικότητες τώρα, αφού θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με τα επαγγελματικά σας, Μια νέα ευκαιρία θα σας προσφερθεί, όμως πρέπει να σκεφτείτε αν όντως είστε έτοιμοι για την αλλαγή, πριν επιλέξετε να ακολουθήσετε τον νέο δρόμο.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 19-25 Oκτωβρίου | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST