Ζώδια Εβδομάδας: 2 – 8 Νοεμβρίου

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 02/11/2015

autumn_girls

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Κριός
Μια τάση για να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση θα έχετε, ενώ να ξέρετε πως χάρη σε αυτό θα λάμπετε τις επόμενες μέρες, ακόμα και με τα πιο απλά σας ρούχα!

Ταύρος
Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται στα ύψη, κάτι που θα σας οδηγήσει σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για την επαγγελματική σας ανέλιξη. Εκματαλλευτείτε τες σωστά και δεν θα χάσετε!

Δίδυμοι
Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και αρχίστε και πάλι να περνάτε καλά με τη σχέση σας. Μια βραδινή βόλτα ή ένα δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόρο, θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι την όρεξη που έχετε χάσει.

Καρκίνος
Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε προβληματάκια που αντιγωνιστές σας θα δημιουργήσουν, μιας και ζηλεύουν την πορεία σας. Αποφύγετε τους πανικούς, ελέγξε τον εκνευρισμό σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

Λέων
Έφτασε η ώρα για την επαγγελματική επιτυχία που περιμένατε και φυσικά θα την απολαύσετε, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Μην κινείστε με συναισθηματισμούς, αφείστε τους άλλους να δράσουν όπως πρέπει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Παρθένος
Θα υπάρξει μια ένταση τις επόμενες ημέρες, όμως παράλληλα θα έχετε και πολύ ενέργεια για να ασχοληθείτε με θέματα που σας προβληματίζουν καιρό, ώστε να τα λύσετε. Ακούστε τις συμβουλές των κοντινών σας προσώπων, καθώς θα σας βοηθήσουν πολύ.

Ζυγός
Κατάλληλες ημέρες για να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές, αλλά και να αντιμετωπίσετε θέματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Προσπαθείστε όμως να κάνετε σωστό προγραμματισμό, για να προλάβετε να διακπαιρεώσετε όλες τις εκκρεμότητες σας.

Σκορπιός
Προσπθείστε να θέσετε νέα πλάνα, για όλα όσα σας προβληματίζουν στη ζωή σας, καθώς αν δεν μπορείτε να αλλάξετε μια κατάσταση, καλύτερα να την αφήσετε και να προχωρήσετε σε κάτι νέο.

Τοξότης
Ίσως νιώσετε καταπιεσμένοι και κουρασμένοι αυτές τις ημέρες, μιας και θα έχετε πολλά τρεξίματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Υπομονή και προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως
Μπορεί να αναστατωθείτε σε οικογενειακό επίπεδο λόγω ενός προβλήματος που θα εμφανιστεί, όμως να ξέρετε πως θα είναι περαστικό. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, όμως δεν πρέπει να τα παρατήσετε, μιας και στο τέλος θα δικαιωθείτε.

Υδροχόος
Η οξυμένη σας διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν πολύ τελευταία, ενώ μπορείτε επιτέλους να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια που τόσο καιρό σκεφτόσασταν.

Ιχθείς
Νιώθετε λίγο χαομένοι, καθώς δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι συμβαίνει γύρω σας. Αν θέλετε να σταματήσει αυτό, πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητες σας, διαφορετικά, θα είναι πολύ δύσκολο το να οργανωθείτε.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 2 – 8 Νοεμβρίου | E-Radio.gr Daily

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST