Ζώδια Εβδομάδας: 22-28 Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκε από στις 22/02/2016

Τι λένε τα ζώδια για τις μέρες που έρχονται;

Κριός
Αυτές τις μέρες, θα βρείτε επιτέλους τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων που σας απασχολούν τελευταία και θα διαπιστώσετε πως τελικά, όλα ήταν τόσο απλά. Κατά τα άλλα, θα ξελαφρώσετε και θα περάσετε όμορφα.

appstores google_play

Ταύρος
Η καρδιά σας θα μαλακώσει και οι αντιδράσεις θα ηρεμήσουν, ενώ θα σας βγει και μια τάση για πράξεις αγάπης. Επιπλέον, το ίδιο θερμοί θα είστε και στον εpωτικό τομέα, καθώς η διάθεση για φλερτ θα φτάσει στα ύψη.

Δίδυμος
Αν αποφασίσετε να βάλετε τέλος σε ασφυκτικές καταστάσεις, να ξέρετε πως τα γεγονότα θα ταχθούν με το μέρος σας, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο και τους δισταγμούς. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από τα δεσμά που σας καταπιέζουν.

BANNER_NRGLIVE2

Καρκίνος
Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, θα είναι αρκετά οξυμένα, γι’ αυτό και στην περίπτωση που σας προειδοποιήσουν για κάτι, καλό θα είναι να τα εμπιστευθείτε. Επικοδομητική θα είναι η επικοινωνία με φίλους, όπως και με τους συναδέλφους σας.

Λέων
Νίωθετε πολύ αισιόδοξοι, ενώ συναισθήματα αλτρουισμού φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο ζενίθ της, μιας και βρίσκεστε συνέχεια με φίλους, ενώ γνωρίζετε νέο κόσμο. Να θυμάστε να είστε αυθόρμητοι.

Παρθένος
Η ευαίσθητη πλευρά σας θα έρθει στην επιφάνεια τις ημέρες που ακολουθούν, γεγονός που θα σας οδηγήσει αρκετές φορές, να απέχετε εγωιστικούς καβγάδες και πεισματικές διαφωνίες. Προσέξτε όμως, γιατί η πολλή ονειροπόληση θα σας βγάλει εκτός πορείας.

Ζυγός
Η κατανόηση και η διαλλακτικότητα, θα φέρουν ισορροπία και ασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα, οπότε προσπαθήστε να κινηθείτε με βάση αυτές. Επίσης, δείξτε συμπόνοια σε κοντινό σας πρόσωπο που έχει ανάγκη για στήριξη.

Σκορπιός
Ευτυχώς για εσάς, ψυχολογικά θα χαλαρώσετε αρκετά αυτές τις ημέρες, οπότε και δεν έχετε άλλες εντάσεις και άλλους καβγάδες. Θα μπορέσετε επιτέλους να λύσετε παρεξηγήσεις που σας έχουν πειράξει και να προχωρήσετε μπροστά.

Τοξότης
Θέλετε να κάνετε μια εκδρομή, ένα ταξίδι, να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις και να περάσετε λίγο χρόνο όπως εσείς επιθυμείτε. Προχωρήστε λοιπόν στην πράξη αυτής της σκέψης, καθώς θα σας ευνοήσει πολύ.

Αιγόκερως
Ευχάριστες εξελίξεις θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, το οποίο ήταν για καιρό πεσμένο, και ταυτόχρονα, θα βοηθήσετε και έναν δικό σας άνθρωπο να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόταν.

Υδροχόος
Θα περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένεια και θα συζητήσετε για πολλά που σας προβληματίζουν με τους αγαπημένους σας, οι οποίοι θα σας δώσουν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Ιχθύς
Ένα πρόσωπο θα θελήσει να σας ανοιχτεί και πολύ πιθανόν να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του. Ανοίξτε και εσείς την καρδιά σας και μιλήστε του για τα πραγματικά σας αισθήματα.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 22-28 Φεβρουαρίου | E-Radio.gr Life


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Συνεχίστε την ανάγνωση

06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST