Ζώδια Εβδομάδας: 23-29 Νοεμβρίου

Αναρτήθηκε από στις 24/11/2015

Τα της εβδομάδας!

Κριός
Δυναμικότητα αποκτάτε στα επαγγελματικά σας, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ζητήματα που για καιρό σας απασχολούσαν. Να θυμάστε όμως, πως όσο κι αν αυξηθούν τα έσοδά σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες.

Ταύρος
Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε. Βέβαια, θα έχετε μια τάση για φιλοσοφικές σκέψεις.

Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα για να τακτοποιήσετε ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Βρείτε τη δύναμη και διορθώστε παλιά λάθη σας, μιας και ποτέ δεν είναι αργά για να λύσετε ό,τι σας προβληματίζει και σας έχει στεναχωρέσει.

Καρκίνος
Λίγο εκνευρισμένοι θα είστε αυτές τις ημέρες, ενώ οι καταστάσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή από άλλη οπτική.

Λέων
Θα δώσετε προσοχή στα δικά σας άτομα, μιας και θα χρειαστούν τη δική σας στήριξη, ενώ αν είστε ελεύθερη, θα έχετε μια πρόταση για ραντεβού, την οποία καλά θα κάνετε να δεχτείτε.

Παρθένος
Ίσως προκύψουν θέματα που δεν μπορέσετε να ελέγξετε απόλυτα. Δεν χρειάζεται να τρελαθείτε γι’ αυτό, απλώς κάντε τις πρέπουσες κινήσεις και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Ζυγός
Δείξτε διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα έχετε με τους κοντινούς σας ανθρώπους και αποφύγετε τις εντάσεις, γιατί δεν θα βγει τίποτα. Επίσης, είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να ξεκαθαρίσετε τα αισθηματικά σας.

Σκορπιός
Νιώθετε έτοιμοι να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Προχωρήστε προς την κατεύθυνση που θέλετε ,χωρίς ενδοιασμούς, μιας και όλα φαίνονται πολύ ευνοϊκά.

Τοξότης
Η διαθεσή σας φαίνεται να επηρεάζεται από τις επιθυμίες και τους στόχους των γύρω σας, όμως πρέπει να θυμηθείτε τι είναι αυτό που εσείς πραγματικά θέλετε, και να κινηθείτε προς τα εκεί.

Αιγόκερως
Ο ερωτισμός και η γοητεία σας βρίσκονται στα ύψη αυτές τις ημέρες. Για όσους δεν έχουν ταίρι, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που ανοίξει έναν νέο δρόμο στα αισθηματικά τους.

Υδροχόος
Ένας γενικός εκνευρισμός θα σας πιάσει, καθώς κουβαλάτε πολλά άγχη, δεν θα πρέπει όμως να του επιτρέψετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

Ιχθείς
Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και μην αναλώνεστε σε ανόητα ζητήματα. Δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 23-29 Νοεμβρίου | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST