Ζώδια Εβδομάδας: 25-31 Ιανουαρίου . Τι λένε τα άστρα

Written by on 25/01/2016

planetfood

Τι μας περιμένει; Τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

Κριός

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η εκπλήρωση κάθε επιθυμίας φαίνεται πως θα είναι δυνατή.

Ταύρος

Αν δεν μπορείς να αντέξετε άλλο την μοναξιά σας, με τον Άρη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, θα μπουν στην ζωή σας καινούργια άτομα!

Δίδυμοι

Είστε ιδιαιτέρως υπερβολικοί. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπετε όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σας, σας παρασύρει σε λάθος καταστάσεις;

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σας πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας, γιατί οι κινήσεις σας μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σας και να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί του.

Λέων

Τέρμα οι εγωισμοί! Αν κάνετε το πρώτο βήμα, ο σύντροφός σας θα νιώσει πιο άνετα και θα περάσετε όμορφα και ιδανικά μαζί του.

Παρθένος

Έχετε από τη φύση σας την ικανότητα να ανταπεξέρχεστε στις προκλήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας αυτή την περίοδο!

Ζυγός

Οι δυσκολίες στη σχέση σας είναι παροδικές. Υλοποιήστε την ιδέα που έχετε, πριν σας προλάβουν άλλοι.

Σκορπιός

Μη δίνετε αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σας περιβάλλον και μη δημιουργείτε έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις!

Τοξότης

Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τα πράγματα θα βελτιωθούν σιγά-σιγά.

Αιγόκερως

Ξεκούραση, προσπάθεια για αυτοσυγκέντρωση, ίσως και ένα καλό γεύμα μαζί με ένα δεκάωρο ύπνο, είναι ό,τι χρειάζεστε αυτή την εβδομάδα.

Υδροχόος

Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και ακούστε τη συμβουλή κάποιων ανθρώπων που θέλουν να σας προστατέψουν.

Ιχθείς

Στα αισθηματικά, όλα όσα επιθυμείτε θα νιώσετε ότι γίνονται πραγματικότητα. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές που σας περιμένουν και ποντάρετε στον έρωτα, ακόμη και αν είστε αδέσμευτοι.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 25-31 Ιανουαρίου | E-Radio.gr Life


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST