Ζώδια Εβδομάδας: 7 – 13 Μαρτίου

Written by on 07/03/2016

Τι λένε τα ζώδια για τις επόμενες 7 μέρες της ζωής σας;

Κριός
Θα νιώσετε ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας, όμως μην υπερβάλλετε με τον εαυτό σας και μην τον πιέσετε να κάνει περισσότερα από όσα αντέχει. Επίσης, θα κάνετε γνωριμίες, που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Ταύρος
Τα επαγγελματικά σας σχέδια, πρόκειται να πραγματοποιηθούν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε περισσότερες γνώσεις, γύρω από μια ειδίκευση που σας ενδιαφέρει, η οποία θα φανεί πολύ χρήσιμη στη δουλειά σας.

Δίδυμοι
Θέλετε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, όμως να ξέρετε πως θα προκύψουν έκτακτα έξοδα, που δεν είχατε υπολογίσει. Μην τρομάζετε με αυτό, καθώς πιθανότατα να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων.

Καρκίνος
Πιθανότατα να νιώσετε πως η ανασφάλεια σας, σε σχέση με το πως οι άλλοι σας βλέπουν, μεγαλώνει σιγά σιγά, όμως πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι δεν μπορείτε να αρέσετε σε όλους, όπως και το αντίστροφο. Οπότε απλώς χαλαρώστε.

Λέων
Αυτές τις ημέρες θα έρθετε πιο κοντά με ορισμένα πρόσωπα που εκτιμάτε πολύ και θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Απολαύστε την συντροφιά τους και συζητήστε ενδότερες ανησυχίες που μπορεί να σας προβληματίζουν.

Παρθένος
Προβλέπεται μια συναισθηματική αστάθεια για εσάς, καθώς θα προβληματιστείτε για ένα κοντινό σας πρόσωπο. Να ξέρετε πως τα πραγματικά του αισθήματα και οι προθέσεις του θα φανούν αργά ή γρήγορα, οπότε κάντε λίγη υπομονή.

Ζυγός
Αποπροσανατολίζεστε από τα επαγγελματικά σας, λόγω προβλημάτων που έχουν προκύψει στην οικογένεια σας και δεν σας αφήνουν τον χρόνο να σκεφτείτε κάτι άλλο. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις.

Σκορπιός
Αν και κουρασμένοι, μια χαρά θέλετε να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε! Από την άλλη βέβαια, θα μπορούσατε και να μείνετε σπίτι για να διαβάσετε και να ασχοληθείτε με την πνευματική σας καλλιέργεια.

Τοξότης
Πολύ πιθανό το να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή αυτές τις μέρες. Να ξέρετε πως έτσι θα λάβετε υπέροχες αναμνήσεις, ενώ θα ανανεωθείτε και θα μπορέσετε να σκεφτείτε διαφορετικά, θέματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως
Ήρθε η ώρα να αποδείξετε τις διοικητικές σας ικανότητες, μιας και θα κληθείτε να συνοντήσετε μια προσπάθεια, όπου οι συμμετέχοντες δεν ξερούν ακριβώς τι θέλουν, ούτε προς τα που βαδίζουν.

Υδροχόος
Θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που σας αξίζει στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Θα νιώσετε ικανοποίηση με όσα έχετε καταφέρει, ενώ θα χαροποιήσετε και άλλους ανθρώπους, γύρω σας.

Ιχθείς
Μιας που οι κοινωνικές γνωριμίες θα αυξηθούν, θα έχετε την ευκαιρία να τους βάλετε ένα φίλτρο, καθώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, ενώ μπορεί να δημιουργηθεί και μια ένταση με φιλικό σας πρόσωπο, για αυτόν τον λόγο.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 7 – 13 Μαρτίου | E-Radio.gr Life


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST