Ζώδια Εβδομάδας: 8-14 Φεβρουαρίου

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 08/02/2016

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα που έρχεται;

Κριός
Πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσετε να ισσοροπήσετε τις καταστάσεις που σας προκαλούν προβληματισμούς. Ίσως σε αυτό σας βοηθήσουν οι συμβουλές κάποιου δικού σας ανθρώπου.

Ταύρος
Φαίνεται πως θα εκνευριστείτε, καθώς θα προσπαθείτε να λύσετε ζητήματα που αργούν πολύ να τελειώσουν. Δώστε προεραιότητα στις εκκρεμότητες του παρελθόντος και προσπαθήστε όσο μπορείτε να μείνετε ήρεμοι.

Δίδυμος
Νίωθετε ένα τεράστο κύμα ενέργειας να σας πλημμυρίζει, το οποίο θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές κινήσεις σε τομείς της ζωής σας, που τελευταία σας απασχολούν. Μετριάστε όμως τον ενθουσιασμό σας, καθώς στην πορεία σας θα συναντήσετε πολλές εκπλήξεις.

Καρκίνος

Έχετε σκεφτεί ότι η ευαισθησία σας αρκετές φορές σας παρασύρει σε λάθος μονοπάτια; Πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες, καθώς θα εμφανιστούν θέματα στον οικογενειακό σας περίγυρο, που θα απαιτήσουν την ψυχραιμία και την αντικειμενικότητά σας για να λυθούν.

Λέων
Πολύ ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στη ζωή σας, καθώς θα δραστηριποιηθείτε σε χώρους που μέχρι πρότινος δεν σας επέτρεπε το περιβάλλον σας.

Παρθένος
Φροντίστε να θέσετε νέα θεμέλια, ώστε να αντιμετωπίσετε θέματα του παρελθόντος που ακόμα σας ενοχλούν. Επίσης, μη δώσετε βάση σε σχόλια που θα ακούσετε, καθώς δεν έχουν καμία σημασία.

Ζυγός
Βρίσκεστε σε αναταραχή και αυτό σας αγχώνει, αφού δεν μπορείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας, πρέπει όμως να προσέξετε τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς που πιθανόν να δημιουργηθούν, καθώς θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

Σκορπιός
Τις επόμενες ημέρες θα τρέχετε λόγω υποχρεώσεων, κάτι που δυστυχώς θα επηρεάσει την ψυχολογία σας και ίσως οδηγήσει σε οικονεγειακούς καβγάδες. Βέβαια, θα έχετε πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σας, μιας και θα προχωρήσουν επιτέλους θέματα που έμεναν στάσιμα για καιρό.

Τοξότης
Μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα πάνω από τις δυνατότητές σας, γιατί αυτή η τακτική θα σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Φροντίστε να διαχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και να ασχοληθείτε με τα πρώτα.

Αιγόκερως
Προσηλωθείτε στους στόχους σας και μην ξεφεύγετε από τις ιδέες σας, όσο και αν προσπαθούν γι’ αυτό τρίτα πρόσωπα. Διεκδικήστε αυτό που γνωρίζετε ότι επιθυμείτε και όλα θα πάνε όπως πρέπει.

Υδροχόος
Θα σας δωθούν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, όμως θα πρέπει να προσέξετε και να μην κινηθείτε απερίσκεπτα, αλλά να είστε απόλυτα βέβαιοι για τα βήματά σας.

Ιχθείς
Λάθη από τρίτα πρόσωπα, τα οποία δεν περιμένατε, πρόκειται να γίνουν αντιληπτά αυτές τις ημέρες. Καλό θα είναι, λοιπόν, να βρίσκεστε σε μια συνεχή εγρήγορση, ώστε να προλάβετε έγκαιρα τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 8-14 Φεβρουαρίου | E-Radio.gr Life

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST