Ζώδια Εβδομάδας: 9-15 Nοεμβρίου

Συντάχθηκε από ενεργοποίηση 11/11/2015

nails_zodia

Τι λένε τα άστρα για το κοντινό σας μέλλον;

Κριός
Ευτυχώς που έχετε συμμάχους στη δουλειά σας, καθώς πρόκειται να κάνετε μερικά σημαντικά λάθη, τα οποία ευτυχώς θα διορθωθούν χάρη στη βοήθεια των συναδέλφων σας.

Ταύρος
Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, μακριά από τη βαβούρα του κόσμου, και να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, που τόσο έχετε ανάγκη.

Δίδυμος
Επιτέλους αρχίζετε και καταλήγετε στο τι θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, μιας και σας απασχολούσαν καιρό διάφορα ζητήματα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Τολμήστε λοιπόν τις νέες κινήσεις που αποφασίσατε.

Καρκίνος

Μια τάση τελειομανίας σας κυριεύει, κάτι που θα σας κάνει επικριτικούς τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Χαλαρώστε λίγο και συγκρατηθείτε, καθώς θα πληγώσετε κόσμο που δεν φταίει.

Λέων
Αντιλαμβάνεστε ότι τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε πολλά έξοδα, κάτι που σας καταπιέζει. Λίγη υπομον, και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, μιας και προμηνύεται αύξηση εσόδων!

Παρθένος
Μπορεί η Αφροδίτη να φεύγει από το ζώδιό σας, όμως αυτό δεν πρέπει να σας στεναχωρεί, μιας και έχει στρώσει τον δρόμο των εpωτικών σας και έχετε όλα τα περιθώρια για να κινηθείτε έτσι ώστε να κερδίσετε το πρόσωπο που θέλετε.

Ζυγός
Μετά την Παρθένο, η Αφροδίτη επισκέπτεται τον δικό σας αστερισμό, με θετικά αποτελέσματα στην εpωτική σας ζωή, καθώς σας δίνει ευκαιρίες, τις οποίες καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε.

Σκορπιός
Ιδιαίτερα κοινωνικούς σας βρίσκουν αυτές οι μέρες, μέσα σε κόσμο, με τον οποίο ανταλλάζετε απόψεις και καταφέρνετε να απαντήσετε σε πολλά ερωτήματα, που καιρό τώρα είχατε στο μυαλό σας.

Τοξότης
Το σύμπαν γίνεται ο σύμμαχός σας, ώστε οι στόχοι σας να γίνουν πραγματικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, οπότε μην φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα, αφού όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Αιγόκερως
Κινείστε αρκετά, χωρίς όμως έναν καθορισμένο στόχο, κάτι που δεν βοηθά ιδιαίτερα την προσωπική σας ισορροπία. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, πρέπει επιτέλους να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσετε.

Υδροχόος
Εσείς, σε αντίθεση με τους Αιγώκερους, έχετε βρει την άκρη με τα επαγγελματικά σας και μάλιστα δέχεστε και διαπιστεύσεις για τη δουλειά και τις ικανότητές σας, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας δίνει δύναμη για να συνεχίσετε την πορεία σας.

Ιχθείς
Οι μέρες απαιτούν επιμονή και υπομονή, γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχατε υπολογίσει και θα χρειαστείτε να αλλάξετε ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σας για να τα καταφέρετε.

Περισσότερα: Ζώδια Εβδομάδας: 9-15 Nοεμβρίου | E-Radio.gr Daily

Λέξεις κλειδιά:

Απόψεις του αναγνώστη

Γράψτε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.Τα Yποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με %s


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST