Ζώδια και χαρακτήρας: Ποια είναι η κακή πλευρά του κάθε ζωδίου

Αναρτήθηκε από στις 07/10/2015

grumpy_gkrinia

Αν δεν γνωρίζετε ποια είναι τα αρνητικά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, ήρθε η ώρα να τα μάθετε, για να ξέρετε τι θα πρέπει να προσέξετε στους άλλους! Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά, τα κακά που κρύβει γα την ανθρώπινη συμπεριφορά ο κάθε αστερισμός.

Κριός
Παρορμητικός, ανυπόμονος και απόλυτος στις απόψεις του, ενώ μιας και είναι το νεότερο ζώδιο, μπορεί να είναι ανώριμος.

Ταύρος
Απίστευτα κτητικός και υλιστής, πεισματάρης, αλλά και τεμπέλης, μιας και αρκετές φορές βαριέται ακόμα και να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Δίδυμος
Έχει τόσο πολλά πρόσωπα, που κάθε φορά δεν μπορείτε να ξέρετε ποια προσωπικότητά του σας δείχνει. Επιπλέον, είναι και πολύ αυτάρεσκος, μιας και τρελαίνεται να μιλάει για τον εαυτό του.

Καρκίνος
Υπερβολικά κυκλοθυμικός, καθώς μπορεί με το παραμικρό να τρελαθεί, ενώ είναι πολύ επιφυλακτικός και έχει πολλές φοβίες. Θα σας πάρει χρόνο για να τον κάνετε να νιώσει άνετα μαζί σας, ενώ είναι τόσο ευαίσθητος που μπορεί να προσβληθεί με το παραμικρό.

Λέων
Θέλει όλη την προσοχή στραμμένη επάνω του και πιο πολύ από όλα στον κόσμο, αγαπά τον καθρέφτη του, ενώ πιστεύει πως κανείς δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Παρθένος
Επικριτικός, μιας και δεν μπορεί να αφήσει τίποτα ασχολίαστο, τελειομανής και απόλυτος, καθώς δεν κάθεται να ακούσει αυτά που δεν του αρέσουν. Επίσης είναι τρομερά απαισιόδοξος και όταν δεν νιώθει καλά, πιστεύει πως ήρθε το τέλος του κόσμου.

Ζυγός
Πολύ σκέψη για όλα, ενώ μπορεί θέλοντας να ευχαριστήσει τους άλλους, να κάνει πράγματα που δεν τον εκφράζουν. Επίσης, ξοδεύει άπειρες ώρες στον καθρέφτη για να βεβαιωθεί ότι είναι τέλειος.

Σκορπιός
Εκδικητικός και θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα, ενώ συνήθως έχει κακή διάθεση, που δυστυχώς δεν κρατάει για λίγο.

Τοξότης
Υπερβολικά ειλικρινής, καταντώντας ενοχλητικός, αλλά και ξερόλας, ενώ βαριέται εύκολα, αν δεν υπάρχει περιπέτεια σε ότι κάνει.

Αιγόκερως
Έχουν μεγάλη αρνητικότητα, που δεν τους αφήνει να δουν την θετική πλευρά της ζωής, ενώ υπολογίζουν πολύ το κάθε τους βήμα, αποφεύγοντας τις περιπέτειες.

Υδροχόος
Βιάζεται να κρίνει τους άλλους και ζει στον κόσμο του, δίνοντας την εντύπωση απομακρυσμένου ανθρώπου και μπορεί να έχουν κάθε καλή διάθεση για να συμβουλέψουν τους άλλους, αλλά ποτέ δεν ακούν αυτά που τους λένε.

Ιχθείς
Ζουν επίσης στον κόσμο τους, ενώ μοιάζουν να είναι χαμένοι, μιας και κάνουν συνεχώς τα χατίρια των άλλων. Και αν και πρόκειται για το σοφότερο ζώδιο, στις φιλικές και ερωτικές του σχέσεις, είναι το πιο αφελές.

Περισσότερα: Ζώδια και χαρακτήρας: Ποια είναι η κακή πλευρά του κάθε ζωδίου | E-Radio.gr Daily


Σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST